Mod endnu stærkere dækning

I løbet af 2011 har TDC udbygget mobilnettet og er fortsat det selskab, der kan tilbyde den bredeste geografiske dækning på både tale og data - på tværs af teknologier. Blandt andet lancerede TDC i 2011 et 4G-mobilnet (LTE) med hastigheder på op til 100 Mbit/s i de største danske byer, så vi nu kan tilbyde vores kunder en endnu bedre mobil dataoplevelse. Samtidig betyder den fortsatte udbygning af 3G-mobilnettet, at mere end halvdelen af befolkningen nu er dækket med hastigheder for mobilt data på op til 21 Mbit/s.

TDC har desuden fortsat sine investeringer i udbygningen af accessnettet med det formål at kunne levere højere datahastigheder til slutkunder. Ved udgangen af 2011 kunne TDC således levere Triple-Play løsninger (dvs. tv, telefoni og internet) til 91% af befolkningen.  Derudover kunne TDC og YouSee tilsammen dække 87% af befolkningen med adgang til højhastighedsbredbånd (10-20 Mbit/s) ved årets udgang.

Derudover har den løbende udbygning af fiberaccessnettet betydet, at TDC’s fiberinfrastruktur er kommet tættere på kunderne. Mere end 59% af alle husstande ligger nu inden for en afstand af 300 meter fra et af TDC’s fiberfordelingspunkter – en stigning på 100.000 boliger over det seneste år. Integrationen af det tidligere DONG Fibernet er nu også afsluttet, så TDC kan levere Home Trio via fiber til mere end 90.000 boliger i Nordsjælland.